Teambuilding/IsskulpturkurserKreativiteten kan hjælpe fordi den - for det enkelte menneske og gruppen - giver en tro på sig selv og egne kompetencer. Angsten for arbejdets resultat og omgivelsernes vurdering er ikke det primære fokus, og dermed ikke en bremseklods. Fokus bliver i stedet 'her og nu', da kreativitet ikke kan gro med udgangspunkt i fortidens historier eller fremtidens krav og forventninger. Kreativiteten skal selvfølgelig have en ramme og et mål, men udgangspunktet er det enkelte, menneske i samspil med andre i et socialt, kreativt og lærerigt miljø.

Aktiv & styrkefokuseret teambuilding
Både i teams der er trængte af konflikter og selvfølgelig i teams, der har et godt samarbejde. Men i begge tilfælde er ofte en forbavsende manglende indsigt i hvad det er der får det hele til fungere. Og i de fleste tilfælde er der tvivl om, hvilke styrker teamet har, og hvordan man skal udvikle disse til at blive endnu mere synlige og brugbare!

Et teambuildingforløb ser typisk således ud:
En forberedelsesfase, hvor vi sammen sætter fokus på jeres ønsker og forventninger. Her finder vi i fællesskab ud af, formen på isskulpturen og hvem der påtager sig ansvaret for de enkelte praktiske ting i forløbet.

Derefter tegner den enkelte, et forslag til en form som kunne være et bidrag til isskulpturen og inspiration for de andre kursister.

I fællesskab modellerer hele gruppen formen på isskulpturen.

Opbygning af isklodserne ud fra den modellerede form.

Isskærerarbejdet kan endelig begynde med ophold undervejs, hvor der evalueres på skulpturen. Man evaluerer ligeledes de enkeltes roller i forløbet.

Isskulpturen står færdig og der skal evalueres på hele forløbet
Teambuildingfase. Under hele forløbet arbejder vi med sjove, udfordrende kreative og aktive problemløsningsopgaver og refleksioner.

Effekten af kurset er at I lærer hinanden meget bedre at kende og opnår større indsigt og respekt i hinandens forskelligheder og kvaliteter. Kurset giver jer en bedre forståelse for værdien af at skabe positive relationer med hinanden, og derved opnå større arbejdsglæde, motivation og produktivitet i det kreative miljø.

Prisen for dette kursus kan varieres i forhold til jeres ønsker og krav, men regn med som udgangspunkt med kr. 19.500,- for de første 8 deltagere og derefter kr. 1.250,- per ekstra deltager. For dette beløb for i et let morgenmad med kaffe/te & anden drikkelse, en lækker frokost buffet med Samske råvarer og kildevand. Vand, Kiks og frugt hele dagen. Priserne er uden moms.