Iskursus for børn og voksne

Dette er en god mulighed for at arbejde i et spændende materiale som er let at forme for både børn og voksne. Jeg har lavet mange isworkshops for skoler, gymnasier, billedkunstskoler, handelsstandsforeninger og andre kulturinstitutioner.Jeg kommer med isblokke, stemmejern og andre redskaber til at hukke isblokkene til skulpturer. Starter med introduktion hvor jeg viser de forskellige teknikker indenfor formgivning af materialet. Jeg kan have op til 30 mennesker i løbet af en hel dag, i grupper på 10 ad gangen.

Når dagen er slut laver vi en fælles evaluering og fernisering hvor alle deltagere og folk udefra kan se de færdige resultater. Dette er en god mulighed for et anderledes kunstforløb på jeres kulturinstitution.

Man kan arbejde med isskulpturer i alt slags vejr.

Pris for en dags forløb med undervisning, isblokke og redskaber.: 14.500 kr.

Ring på mobil. 29892882 eller 86592882. Mail: mortenlea@mail.dk
TræskulpturkurserTræskulpturkursus på skulpturværkstedet til foråret. Her vil der være mulighed for at bearbejde den klassiske eg til smukke, fantasifulde eller provokerende skulpturer. Her kan man arbejde i den nonfigurative eller den figurative formgivning. Der vil ligeledes være mulighed for at bemale eller tilføre andre materialer, som kunne være med til at give skulpturen det færdige udtryk.
Kurset vil finde sted fra lørdag d. 5 juni til søndag d. 6 juni. Begge dage fra kl. 09.00 til 16.00.
Pris pr. deltager 2000 kr. inklusiv materialer og værktøj.


Isskulpturkursus i skulpturværkstedet til vinter. Her er der mulighed for at udforske isens mange muligheder. Man kommer til at arbejde med transperant is, og der er mulighed for at lave figurative og non-figurative skulpturer. Der vil blive undervist i forskellige teknikker og udtryksformer.
Kurset vil finde sted lørdag d. 15 januar fra kl. 10.00 til 17.00.
Pris pr. deltager 1900 kr. inklusiv materialer og værtøj.

Stenskulpturkursus i skulpturværkstedet til efteråret, hvor der er mulighed for at bearbejde den spanske alabast. Her vil der blive lagt vægt på arbejdsprocessen, som skal være en glidende og let proces i et hårdt materiale.
Kurset vil finde sted fra lørdag d. 23 oktober til søndag d. 24 oktober. Begge dage fra kl. 10.00 til 16.00.
Pris pr. deltager 2100 kr. inklusiv materialer og værktøj.